Ekstrakti ljekovitih biljaka

Otopina ljekovitih biljaka – Veprinovac

Aperitiv Veprinovac napravljen je na osnovu alkohola kupine, korjena biljke oštrolisne veprine (ruscus aculeatus), korjena divlje šparoge , korjen sladića, te ostalih autohtonih ljekovitih biljaka.

Aperitiv regulira metabolizam unutarnjih organa, potiče rad žuči, jača stijenke krvnih žila i kapilara. Stimulira našu emocionalnu i duhovnu uravnoteženost. Dobar je antioksidans štiti naše stanice od propadanja ,revitalizira nas i pomlađuje, djeluje kao afrodizijak .

Ljekovitost kupine:
kupina je bogata vitaminom c te se koristi za jačanje želuca, probave, pluća, krvi i zubnog mesa. Jača, čisti i obnavlja crijevnu floru.

Ljekovitost oštrolisne veprine:
Oštrolisna veprina je bogata flavanoidima kao što je rutin, koji jača stijenke kapilara, povećava njihovu propusnost, čvrstoću vena i podržava cirkulacijski sustav. Znatno djeluje na prokrvljenost u mozgu, rukama i nogama. Ublažava upale, liječi proširene vene, hemeroide. Dobar je metabolik i diuretik, detoksinant, jer čisti naše tijelo od otrova. Djelotvorna je i kod mršavljenja, sadrži glikolnu kiselinu. Uz preparate koji sadrže veprinu uz dodatak vitamina C, pojačava se njena učinkovitost.

Otopina ljekovitih biljaka – Veprina
Izrađena je na bazi alkohola (60%) i biljaka Ruscus Aculeatus, Asparagus officinalis, te uz dodatak aromatičnog bilja i trava sa područja Učke, Veprinca i okolice.
Djelovanje: Blagotvorno djeluje na želudac, antiseptički, potiče na rad organe za varenje.
Stimulira cirkulaciju, jača naš obrambeni sustav , ubrzava metabolizam, te djeluje diuretički.
Preventivno nam pomaže u očuvanju našeg zdravlja i vitalnosti. Učinkovito djeluje kao antioksidans i kao antikancerogen.

Odgovori